Naturbakst-bloggen

Om boller, brød og bakeglede i generasjoner

Naturbakst i disse Corona-virus tider

Vi holder bakeriet åpent og våre gode bakervarer kan dere fremdeles få kjøpt hos oss. Vi har måttet redusere våre åpningstider til mandager – fredager kl. 7-15. Altså vi holder stengt lørdag og søndag nå,

Vi har det samme utvalget i brød og småbrød. Konditoriet og kakeproduksjonen er midlertidig stengt.

Vi har tilrettelagt for god avstand mellom kundene (1-2 m), satt ut antibac til dere, fjernet det meste av bord og stoler og vi rengjør oftere. Kontaktpunkter som dørhåndtak, disker, bankterminaler og andre punkter desinfiseres ofte. Det er mulighet for å bestille brødvarer fra vår hjemmeside, telefon 52735555 og facebook.

Vi gjør det vi kan for å lage en så trygg handel som mulig. Håper dere bidrar og tar turen innom eller bestiller gode brød og andre bakervarer fra oss.

mvh

Karianne og Svein Arne